Visioni dhe misioni yne:

Misioni yne eshte servisi me i mire i mundshem te klientat tane, duke u kujdesur ne punesimin dhe pregatitjen me te mire to specialisteve the te gjithe forces se punes. Gjithashtu ne investojme ne teknologji dhe pajisje per nje cilesi me te mire.
Marrdheniet komerciale me klientat tane jane gjithashtu nje tjeter perparsi e kompanise sone, dhe qellimi dhe misioni yne eshte te kemi 100% marrdhenie dhe satisfaksion midis kompanise the klientave.

Integritet:

Ne udhehiqemi gjithmone nga c'far eshte me e drejte dhe me e mira:

Jemi te drejte dhe te hapur me clindo me ose jo ne marrdhenie pune me ne
Ne nuk ndjekim idete or rruget e gabuara dhe te pasigurta
Ne u permbahemi zotimeve the premtimeve
Ne mbeshtesim te gjithe ata qe punojne dhe veprojne drejte

Punojme si grup:

Ne punojme me mire sebashku:
Degjojme te njeri-tjetri dhe ndajme experiencat the dijet sebashku
Ne krijojme dhe respektojme marrdheniet ne pune dhe jashte saj

Perkryeshmeri:

Ne gjithmone perpiqemi te realizojme objektivat:
Ne nuk tolerojme mos-arritjet midis vetes
Ne nuk tolerojme qualitetin dhe sigurine ne pune
Ne jemi ne alert per ide dhe zgjidhje novatore dhe kreative

Respekt:

Ne jemi te ndjeshem dhe te pergjegjshem per veprimet tona ne komunitet
Ne trajtojme cilindo me barazi
Ne enkurajojme cilindo to arrij potencialin e mundshem
Ne vlersojme aftesite e kujdo tjeter

Zyra Qendrore

Rr. "R Collaku", P.17, Ap 249, Tirane,
Tel/Fax 00355(0)42250021
Mob. 00355(0) 682055829.
E: l_begaj@yahoo.com, nela@nela.al


Kontakt i shpejte